27.09.2011

flad chokoladekage



Har været syg i to dage, så min mor bagte en lækker men flad chokoladekage. Den smagte virkelig godt!


Ingredienser: (bages i en lille springform, ca. til 4-6 personer)
  • 100 g. mørk chokolade
  • 200 g. sukker
  • 2 æg
  • 100 g. smør
  • 60 g. mel
Fremgangsmåde:
  • Sæt vand over til vandbad og smelt chokoladen.
  • Pisk i mellemtiden sukker og æg skummende.
  • Smelt smørret, afkøl det (eller brug flydende margarine som fx becel) og rør det i æggemassen sammen med den smeltede chokolade.
  • Tilsæt melet og rør godt, og hæld det hele i en velsmurt springform, eller en springform med bagepapir i.
  • Bag kagen i ovnen ved ca. 180 grader varmluft i ca. 20 min.
  • Lad den køle af – den skal føles ubagt og være blød indeni.

Ps. opskrift oprindeligt fundet hos Sofie's Blog.

2 kommentarer:

  1. Muuuuums hvor ser det lækkert ud! Skal jeg helt klart ha' bagt :D

    www.leilaswonderland.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Den er også super lækker, og den mætter meget! :-)

    SvarSlet

Jeg vil bare lige sige; hej søde! Kys